Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Elephant couple (set van 2) – Novoform

Kristian Jakobsen van het Deense Novoform minimaliseerde met dit Elephant couple de vorm van de olifant en legde deze vast in hout. De design accessoires die daaruit ontstonden zijn fantastisch als natuurlijk accent in huis. Mooi voor bijvoorbeeld de woon-, slaap- of kinderkamer.

Kenmerken Elephant couple:

 • set van 2 houten design olifantjes in 2 maten
 • prachtig natuurlijk accent voor in huis
 • leuk als cadeau voor jong en oud
 • Deens Design van Novoform
 • is het voor een cadeau? Ze zijn los verpakt en je kunt ze eventueel apart geven
 • handgemaakt door vakkundige houtsnijders
 • 100% essenhout

75,20 incl. btw

Extra informatie over Elephant couple (set van 2) – Novoform

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Elephant couple – set 2 stuks

Elephant couple bestaat uit 2 houten design olifanten in 2 maten. De grootste is 11 cm hoog en ook 11 cm lang, de kleinste meet 7,7  x 7,5 cm. Het olifanten koppel is bedoeld als decoratieve design woonaccessoire en zorgt voor een natuurlijk accentje in huis. Mooi voor bijvoorbeeld de woon-, slaap- of kinderkamer. De olifanten zijn leverbaar in 3 kleuren: naturel, donker gerookt en zwart essenhout.

Elephant couple is per houten design olifant apart verpakt in elk een mooie cadeauverpakking. Je kunt dus de objecten als 3 aparte cadeautjes geven. In de collectie met houten woonaccessoires van Novoform vind je ook nog het Penguin couple en de Sparrow family. Laatst genoemde set is eveneens leverbaar in drie kleuren.

De olifant is een van ’s wereld meest iconische dieren. Door zijn imposante formaat en herkenbare uiterlijk met slurf en grote oren, is het dier geliefd bij jong en oud. Ze zijn sterk, slim maar ook kwetsbaar en staan daarom al enige jaren op de lijst van bedreigde diersoorten.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

De Deense ontwerper Kristian Jakobsen ontwierp deze houten design olifanten voor Novoform. Een prachtig design woonaccessoire dat past in de meeste interieurs. Kristian: “De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij”. Met dit zwaarste dier dat op de Aarde leeft moest ik gewoon iets doen”.

De massief houten olifanten zijn ambachtelijk gemaakt door zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam. Door alle details is het een bewerkelijk proces. Natuurlijk gebruiken ze daarbij gereedschap maar het blijft veel handwerk. Ook de verdere afwerking zoals het schuren en het plaatsen van de oren, staart en ogen kan alleen met de hand.
Maak de olifanten met een droge doek of handswiffer schoon, dan blijven ze het langst mooi.

Formaten:
Baby Elephant 7,5 x 4 x H 7,7 cm
Elephant 11 x 5,8 x H 11 cm

Kleuren:
naturel essen
donker gerookt essen
zwart essen

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Kristian Jakobsen is de ontwerper van het Deense Novoform.

Novoform

De Deense ontwerper Kristian Jakobsen is de oprichter van Novoform. Bijna alle producten van dit merk zijn van zijn hand. Hij is pas laat met ontwerpen begonnen: zijn eerste complete collectie ontstond in 2014.Zijn inspiratie haalt hij o.a. uit de prachtige natuur bij zijn huis in Silkeborg, Denemarken en zijn reizen door Scandinavië. Bij het ontwerpen ligt de nadruk op eenvoudige vormen en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is daarnaast ook een belangrijk aspect.In de collectie van Heeej.nl vind je design accessoires van Novoform zoals de houten olifanten. Kristian: “De wonderen der natuur zijn een grote inspiratiebron voor mij”. Met dit zwaarste dier dat op de Aarde leeft moest ik gewoon iets doen”.Novoform gebruikt voor de houten dieren massief hout. Zeer gespecialiseerde houtbewerkers in Vietnam maken ze. Natuurlijk gebruiken ze moderne technologieën maar dit gaat altijd nog gepaard met veel ambachtelijk handwerk. Door alle details is het een bewerkelijk proces.

Heeej, dit is ook mooi