Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Ballon D’og – Large – Boyhood

Jakob Burgsø is de ontwerper van deze geweldige Ballon D’og. De flinke ‘ballonhond’ is gemaakt van FSC gecertificeerd massief eikenhout en is een opvallend design object dat direct de aandacht trekt.

Kenmerken Ballon D’og Large:

 • mooie grote ‘ballon hond’ als decoratief object
 • tijdloos ontwerp passend in elk interieur
 • ca 30 cm hoog en 37 cm lang
 • ook in een Small uitvoering leverbaar
 • tof cadeau voor jong en oud
 • Deens Design van Boyhood
 • keuze uit licht naturel of donker gerookt eiken
 • handgemaakt door vakkundige houtsnijders
 • gemaakt van FSC gecertificeerd eikenhout

255,00 incl. btw

Extra informatie over Ballon D’og – Large – Boyhood

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Ballon D’og Large

Deze Ballon D’og Large brengt je terug naar je kindertijd. Elk kind heeft wel eens zo’n zelfgemaakte hond van ballonnen gekregen. En misschien herinner je je dan ook dat het altijd zo jammer was dat de hond maar een kort leven beschoren was. Daarom besloot Boyhood uit Denemarken deze mooie, herkenbare en zeker ook tijdloze vorm in hout vast te leggen. Hiervoor gebruiken ze duurzaam massief eikenhout waardoor de Dog een extra lang leven voor de boeg heeft. Let ook eens op leuke details zoals de knoop in de ballon als puntje van zijn neus :-). Het hoofd kun je een beetje draaien zodat hij een eigenwijze uitstraling krijgt.

Dit design object staat prachtig in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

De Ballon D’og Large is de grootste uitvoering en is ca. 30 cm hoog en 37 cm lang. Combineer ‘m eventueel met zijn kleine broer de Ballon D’og Small. Je kunt kiezen uit naturel eiken of donker gerookt eiken. We leveren dit object in een fraaie cadeauverpakking.

Extra informatie over ontwerp en maakproces

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood. Hij haalt zijn inspiratie uit mooie jeugdherinneringen en combineert dit met zijn passie voor hout. Uiteraard zijn al zijn ontwerpen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. FSC is de afkorting van Forest Stewardship Council. Dit is een internationale organisatie die staat voor het behouden en onderhouden van bossen wereldwijd. Ze behoeden en houden de biodiversiteit, unieke ecosystemen en andere ecologische en landschappelijke waarden van het bosgebied in stand. Bovendien beschermen en indien mogelijk verbeteren ze het sociale en economische welzijn van de bosarbeiders en lokale gemeenschappen. Het kopen van een product met een FSC label kun je dus met een goed geweten doen.

De massief eikenhouten hond is ambachtelijk gemaakt door de beste houtbewerkers in Vietnam. Door alle details is het een bewerkelijk proces. Natuurlijk gebruiken ze daarbij gereedschap maar het blijft veel handwerk. Ook de verdere afwerking zoals het schuren, in elkaar zetten en verpakken kan alleen met de hand.

Maak de hond met een droge doek of handswiffer schoon, dan blijven deze het langst mooi.

Formaat:
ca 37 x 12,6 x H 30 cm

Kleuren:
naturel eikenhout
donker gerookt eiken

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood.Jakob heeft een grafische achtergrond maar tijdens zijn zoektocht om uit te vinden waar nu toch werkelijk zijn passie lag, kwam hij steeds weer terug bij zijn jeugd. In zijn jonge kinderjaren ging hij namelijk vaak mee naar de werkplaats van zijn vader. Daar vond hij rust in het maken van dingen met zijn handen. Hij raakte gefascineerd van het werken met hout.

Boyhood

Jakob Burgsø is de ontwerper van het Deense Boyhood.Jakob heeft een grafische achtergrond maar tijdens zijn zoektocht om uit te vinden waar nu toch werkelijk zijn passie lag, kwam hij steeds weer terug bij zijn jeugd. In zijn jonge kinderjaren ging hij namelijk vaak mee naar de werkplaats van zijn vader. Daar vond hij rust in het maken van dingen met zijn handen. Hij raakte gefascineerd van het werken met hout.In Boyhood brengt hij deze passie samen met andere fijne jeugdherinneringen. Het eenvoudige speelgoed uit zijn kindertijd vormt namelijk het uitgangspunt van zijn ontwerpen. In het assortiment zie je dan ook houten design objecten die gebaseerd zijn op bijvoorbeeld uit papier gevouwen vliegtuigjes en bootjes, lucifers, ballonhonden, stripboeken etc.Jakob had dan ook geen betere naam dan ‘Boyhood’ voor zijn bedrijf kunnen kiezen. Letterlijk vertaald betekent het namelijk ‘Jongensjaren’ :-) .Bij Boyhood draait alles om kwalitatief hoogwaardig design dat gecreëerd wordt met oog voor detail, liefde voor het materiaal en met een Scandinavische traditie van vakmanschap.De design objecten zijn niet alleen gemaakt om je interieur te verfraaien. Jakob hoopt dat ze ook bij jou mooie herinneringen oproepen die je doen glimlachen.

Heeej, dit is ook mooi