Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Flower Tube vaas Laag - Studio About

De Flower Tube collectie is een serie cilindervormige handgemaakte glazen vaasjes ontworpen voor een kleiner boeket of een paar losse bloemen. De Tube bestaat uit twee delen: een gekleurde glazen vaas, die rust in een doorzichtige cilinder van glas.

Kenmerken van dit design vaasje

 • uit 2 delen bestaande glazen design vaas, die lijkt te zweven
 • transparante glazen sokkel waarin het gekleurde glazen vaasje hangt
 • geschikt voor een kleiner boeket of een paar losse bloemen
 • ook fraai in combinatie met de andere vazen van Studio About
 • tijdloos Deens Design van architect Mikkel Lang Mikkelsen
 • ook in een hogere uitvoering verkrijgbaar
 • hand geblazen van hoogwaardig borosilicaatglas

47,00 incl. btw

Wissen

Extra informatie over Flower Tube vaas Laag – Studio About

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Tips voor gebruik

Je kunt de Flower Tube vaas solitair gebruiken, maar zet ‘m ook eens in een groepje met andere kleuren en hoogtes uit deze serie. Eventueel is de Flower Tube vaas ook mooi om te combineren met de Standing Bulbs. Door het clusteren van vazen krijg je een spannend geheel waarmee je eindeloos kunt blijven combineren. Voor elke Flower Tube vaas heb je dan maar 1 of 2 bloemen nodig om er een oogstrelend en kleurrijk stilleven van te maken. Om het groepje af te kaderen kun je ze eventueel op een metalen schaal of houten plank zetten.

In het voorjaar kun je de vaas ook vullen met kleine bloembollen zoals hyacinten, krokussen en tulpenbollen. De bollen groeien binnen snel, maar de cilindervormige vaas ondersteunt ze goed zodat de bloemen zonder moeite een aantal weken mooi blijven staan.

Extra informatie over het maakproces

De Deense architect Mikkel Lang Mikkelsen van Studio About is de ontwerper van deze met de hand geblazen vazen. In het kort werkt glasblazen als volgt: glas verhit men naar een hoge temperatuur zodat het dik-vloeibaar wordt. Daarna blaast men er lucht in zodat het materiaal gevormd kan worden. Alleen zeer ervaren glasblazers beheersen deze techniek tot in perfectie.
De vaas is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas dat bestand is tegen grote temperatuurschommelingen. Het materiaal is krasvast en omdat het door en door gekleurd is, vervagen de heldere tinten niet. Vanwege het ambachtelijke maakproces kunnen de kleuren per productie iets qua tint afwijken. Ook het formaat kan ietwat variëren. Dit maakt dat elke vaas tot op zekere hoogte uniek is. Door de vaas regelmatig goed schoon te maken blijft het glas helder. Houd er rekening mee dat de bovenste glasrand van de vaas een beetje kwetsbaar is. Wij raden je daarom aan extra voorzichtig te zijn bij het uitnemen van de vaas uit de cilinder.

Materiaal:
Borisilicaat glas
Kleur:
groene vaas in transparante cilinder
roze vaas in transparante cilinder
Formaat:
Ø6,5 x H 16 cm

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,50

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Studio About - heeej

Studio About

Mikkel Mikkelsen en Soffy Dombernowsky hebben het Deense Studio About opgericht vanuit de ambitie om inspirerende ontwerpen te maken die compromisloos zijn qua materialen, kwaliteit en vormgeving. Ze streven naar tijdloos design: ze geloven in goed doordachte ontwerpen met vormen en materialen die voorbij trends en seizoenen leven en een tijdloze aantrekkingskracht hebben. Logisch gevolg hiervan is dat je niet elk seizoen een nieuwe collectie ziet.Duurzaamheid is een belangrijk thema. Dit gaat door tot in de verpakkingen. Ze zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Het materiaal is FSC / RESY gecertificeerd en volledig te recyclen. Overigens werken ze alleen met gecertificeerde fabrikanten samen.Studio About wil zowel consumenten als bedrijven inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. Daarom creëren ze duurzaamheid en kwaliteit tegen een redelijke prijs. In het streven naar een verantwoorde ontwerpaanpak zijn ze een samenwerking aangegaan met Forest Nation. Door het planten van bomen proberen ze de gemaakte footprint te compenseren.

Heeej, dit is ook mooi