Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Standing Bulb vaasje Laag – Studio About

Standing Bulb is een modern glazen vaasje. Het is met de hand gemaakt en bestaat uit 2 delen: een glazen bolletje dat op een transparante cilinder ligt.

Kenmerken Standing Bulb vaasje laag:

 • geschikt voor een paar losse bloemetjes of takjes
 • perfect ter decoratie van een gedekte tafel
 • mooi om te combineren met de Standing Bulb hoog
 • past in elk interieur
 • hand geblazen van hoogwaardig borosilicaatglas
 • vaasje Ø 8 cm – voet hoogte 5 cm – opening vaasje Ø 2 cm

37,60 incl. btw

Extra informatie over Standing Bulb vaasje Laag – Studio About

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Tips voor gebruik

Het glazen Standing Bulb vaasje – laag is heel geschikt voor een paar kleine bloemetjes of takjes. Doordat de opening van de hals maar 2 cm is blijven de steeltjes beter staan. Het vaasje bestaat uit 2 delen: een gekleurd glazen bolletje rust op een transparante cilindervormige voet. Het ontwerp is subtiel en tijdloos en past daardoor in vrijwel elk interieur. Vanwege de subtiele hoogte is dit fijne glazen vaasje is perfect voor het decoreren van een gedekte tafel. Combineer het ook eens met de andere vazen uit de collectie van Studio About.

In een glazen vaas gebruik je liever geen zakjes met plantenvoeding. Probeer juist eens een paar druppeltjes chloor. Hiermee dood je bacteriën waardoor de bloemen langer houden. Bovendien blijft het water helder. Ververs het water regelmatig en maak ook dan de vaas goed schoon. Door de vaas regelmatig goed schoon te maken blijft het glas helder. Het Standing Bulb vaasje – laag kun je gemakkelijk schoonmaken met warm water en zeep. Je kunt elk type azijn gebruiken om kalkaanslag te verwijderen.

Extra informatie over het maakproces

Mikkel Lang Mikkelsen van het Deense Studio About ontwierp dit met de hand geblazen glazen Standing bulb vaasje – laag. Om uniek glaswerk te maken kiest men meestal voor handgeblazen productie. Met dit proces kunnen veel meer details en maatwerk worden verkregen dan met machinaal geblazen glas. Bij glasblazen verhit men glas naar een hoge temperatuur waardoor het een dikke vloeibare massa wordt. Vervolgens blaast men er lucht in en krijgt de vaas zijn vorm. Je zult begrijpen dat dit een ambachtelijk proces is dat alleen heel ervaren glasblazers kunnen uitvoeren. Je krijgt hierdoor tot op zekere hoogte een unieke vaas want door dit handwerk kunnen de maten en kleuren iets van elkaar verschillen.
De vaas is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas. Dit is s vele malen sterker dan gewoon glas. Bovendien is het krasvast en blijven de kleuren mooi omdat het glas door en door gekleurd is.

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 5,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

For delivery to Germany:

 • As from € 75 you don’t pay any freight costs.
 • Up to € 75 you pay € 9,00

 

Do you like to have an order delivered outside The Netherlands, Belgium or Germany? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Mikkel Mikkelsen is de ontwerper van het DeenseStudio About

Studio About

Mikkel Mikkelsen en Soffy Dombernowsky hebben het Deense Studio About opgericht vanuit de ambitie om inspirerende ontwerpen te maken die compromisloos zijn qua materialen, kwaliteit en vormgeving. Ze streven naar tijdloos design: ze geloven in goed doordachte ontwerpen met vormen en materialen die voorbij trends en seizoenen leven en een tijdloze aantrekkingskracht hebben. Logisch gevolg hiervan is dat je niet elk seizoen een nieuwe collectie ziet.Duurzaamheid is een belangrijk thema. Dit gaat door tot in de verpakkingen. Ze zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk ruimte innemen. Het materiaal is FSC / RESY gecertificeerd en volledig te recyclen. Overigens werken ze alleen met gecertificeerde fabrikanten samen.Studio About wil zowel consumenten als bedrijven inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. Daarom creëren ze duurzaamheid en kwaliteit tegen een redelijke prijs. In het streven naar een verantwoorde ontwerpaanpak zijn ze een samenwerking aangegaan met Forest Nation. Door het planten van bomen proberen ze de gemaakte footprint te compenseren.

Heeej, dit is ook mooi