Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Slow Motion kom – Olav Slingerland

De Slow Motion kom van Olav Slingerland heeft een organische vorm met een glanzende gekleurde binnenkant die direct de aandacht trekt. Om neer te zetten of op te hangen. De schaaltjes verschillen per vorm iets van elkaar. Dit benadrukt het handgemaakte karakter.

Kenmerken Slow Motion kom:

 • tijdloos modern schaaltje
 • mat witte buitenzijde
 • met glanzende gekleurde binnenzijde
 • decoratief object
 • om neer te zetten of op te hangen
 • diameter 15,5 cm
 • combineer met de Puntkom serie
 • vormen wijken van elkaar af
 • handgemaakt door de ontwerper zelf

32,00 incl. btw

Extra informatie over Slow Motion kom – Olav Slingerland

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Slow Motion kom

De Slow Motion kom kenmerkt zich door de speelse en organische vorm. De kleine mat witte kom is uitgevoerd met een contrasterende binnenzijde in kleurrijk hoogglans. Zet een paar Slow Motion kommetjes bij elkaar of combineer met een grote kom uit de Puntkom serie. Je kunt Slow Motion als kunstobject ook ophangen. Ze zijn namelijk dubbelwandig met een opening aan de onderkant. Je hangt ze dus zo aan een spijker of haakje zonder een speciale bordenhanger te hoeven gebruiken. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in blauw, linnen (zandkleur), lime of zwart. De Slow Motion is hand gegoten en de vormen wijken onderling iets af. De randen zijn ietwat golvend en ook dit is niet bij elk exemplaar hetzelfde. Dat maakt dat elke Slow Motion kom uniek is. Een leuk kunstcadeautje voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Olav Slingerland, ontwerper & keramist, studeerde af aan de Design Academy. Hij raakte er enthousiast over het gieten van klei en het keramische proces. Door het toepassen van gietmallen kunnen kleine series worden geproduceerd die nog steeds de hand van de maker laten zien. Geen massaproductie dus, maar juist persoonlijke aandacht voor het product. Het proces is dan ook zeer arbeidsintensief en Olav Slingerland, de ontwerper, doet alles alleen in zijn atelier in een sfeervolle oude boerderij in Lith. Tijdens ons bezoek nam hij ons mee in alle fases van het gieten, bakken, schuren, spuiten en afbakken. We zijn echt onder de indruk van de aandacht die hij aan elk item besteed. De passie die hij voor zijn keramiek heeft betaalt zich uit in prachtige eindproducten. Subtiele oneffenheden zijn inherent aan het handwerk. Het werk bevindt zich op de grens van vormgeving en kunst.

Materiaal & kleuren:
aardewerk met glazuur
zwart, lime, blauw of linnen (zand)

Formaat:
Ø15,5 x H8 cm

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

olav Slingerland is een keramist. Hij ontwerpt en maakt moderne accessoires helemaal zelf in zijn atelier in Lith.

Olav Slingerland

Olav Slingerland volgde zijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven. Daar werd hij gegrepen door de mogelijkheden van het gieten van klei. Door het werken met gietmallen kon hijzelf kleinschalig produceren. Het proces is zeer arbeidsintensief en Olav doet alles alleen in zijn atelier in een sfeervolle oude boerderij in Lith.Tijdens ons bezoek nam hij ons mee in alle fases van het gieten, bakken, schuren, spuiten en afbakken. We zijn echt onder de indruk van de aandacht die hij aan elk item besteed. De passie die hij voor zijn keramiek heeft betaalt zich uit in prachtige eindproducten.Zijn keramiek is minimalistisch van aard. Ook qua kleurgebruik lijkt hij spaarzaam omdat de objecten aan de buitenzijde meestal wit zijn. Aan de binnenzijde of als kleine accenten, spatten de kleuren er echter vanaf.De meeste producten uit zijn collectie zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook als gebruiksobject inzetbaar zoals de vazen en schalen. Maar hang je een serie van zijn kommen aan de muur dan heb je een kunstobject waar je U tegen zegt.

Heeej, dit is ook mooi