Voor 16.00 u besteld, direct verstuurd - VA € 75 gratis verzending

Design Pinguïn Alfie H 20 cm - House Raccoon

Zorg voor een vrolijk accent in huis met design pinguïn Alfie. Handgemaakt in België.

Kenmerken Design Pinguïn Alfie H 20 cm:

 • vrolijk design object voor in huis
 • volledig handgemaakt in België door House Raccoon
 • daardoor is elke pinguïn uniek
 • materiaal: gipscomposiet met steenlook
 • snaveltje van beukenhout
 • combineer ook eens met de Ollie Pinguïn H 12,2 cm
 • House Raccoon plant voor elke verkocht item een boom

44,90 incl. btw

Wissen

Extra informatie over Design Pinguïn Alfie H 20 cm – House Raccoon

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Pinguïn Alfi

Mogen we je voorstellen aan design Pinguïn Alfie? Met zijn koddige houding vrolijkt hij je huis én jou direct op. Dit leuke design object is handgemaakt van gipscomposiet door de mensen van House Racoon in Antwerpen. Dit materiaal lijkt op steen en voelt zacht aan. Alfie zijn snavel is gemaakt van natuurlijk esdoorn. De combinatie van hout en ‘steenlook’ geeft de pinguïn een mooie natuurlijke uitstraling.  Door zijn handgemaakte karakter is elke pinguïn uniek en kan deze enigszins afwijken van de foto’s in onze webshop.
Alfie is maatschappelijk verantwoord gemaakt. Want wist je dat voor elk verkocht exemplaar er in Afrika een boom geplant wordt?

Tip: combineer design pinguïn Alfie eens met de iets kleinere Ollie. Het is ook mooi om een paar verschillende kleurtjes in een groepje bij elkaar neer te zetten.

Schoonmaaktips

De producten van House Raccoon zijn gemaakt van gipscomposiet. Het materiaal is erg sterk, waterdicht en heeft een zacht gevoel. Hoe reinig je je gipscomposietproducten? Probeer eerst het vuil af te wassen met water en indien nodig een klein beetje zeer milde zeep. Lukt dat niet, dan kan heel fijn schuurpapier (1000+) een oplossing zijn. Werk je geschuurde product af door het hele product nat te maken en het weer volledig en gelijkmatig te drogen met een zachte handdoek.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

House Raccoon werkt vanuit hun atelier in Antwerpen. Elk artikel dat ze maken, start met een eenvoudig idee of enkele handgetekende schetsen. Daarna ontwikkelen ze 3D-modellen en maken ze mallen van de hoogste kwaliteit siliconen. Vervolgens mengen ze het gipscomposiet op kleur. Ze gieten dit met de hand in de mallen. Hierdoor ontstaan de mooiste artikelen zoals de spiegel Archi en de pinguïns Ollie en Alfi. Door de speciale mengtechnieken van House Raccoon lijkt het uitgeharde materiaal op steen, graniet of zelfs op marmer.

Materiaal & kleur:
Hoogwaardig gipscomposiet met esdoorn snavel
Verkrijgbaar in Navy Blue, Olive Green, Millennial Pink en Rustic Grey

Formaat & gewicht:
7,8 x 9 x H 20 cm/ 0,960 kg

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,50

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Nathan en Anneleen zijn de oprichters van House Raccoon. Ze maken hun designs met de hand van gipscomposiet. Hun atelier is in Antwerpen.

House Raccoon

Anneleen Durnez en Nathan Noëth zijn de oprichters van House Raccoon. Samen met designer Clémence van den Haute en studio kunstenaar Katrijn Roels maken ze de mooiste design woonaccessoires. De ontwerpen zijn sprankelend, fris en minimalistisch.

Missie met een lach

De missie van House Racoon is inspireren tot verandering, de wereld groener te maken en bovendien een glimlach op het gezicht van mensen te toveren.

Dit doen ze door alles zelf met de hand te maken in hun eigen atelier in Antwerpen. Het team heeft een duidelijke visie op een betere sociale en duurzame wereld waar ze hun eigen steentje aan willen bijdragen.

Plant een boom

En dan nog iets waar je heel blij van wordt: voor elk verkocht product wordt één boom geplant. Ze planten deze in sociale boomplantprojecten net ten zuiden van de Sahara. Denk aan landen zoals Ghana Ethiopië en Senegal. Dankzij dit project zijn er door House Raccoon meer dan 37000 bomen geplant! Het bedrijf verbetert op deze manier zowel de klimaat- als de algemene leefomstandigheden van de families die daar wonen.

Met het kopen van House Raccoon artikel koop je dus niet alleen een tof design voorwerp, je werkt ook mee aan een betere en groenere planeet.

Maakproces
Elk artikel dat Raccoon maakt, start met een eenvoudig idee of enkele handgetekende schetsen. Daarna ontwikkelen ze 3D-modellen en maken ze mallen van de hoogste kwaliteit siliconen.Vervolgens mengen ze het gipscomposiet op kleur. Ze gieten dit met de hand in de mallen. Hierdoor ontstaan de mooiste artikelen zoals de spiegel Archi en de pinguïns Ollie en Alfi. Door de speciale technieken die House Raccoon gebruikt lijkt het uitgeharde materiaal op steen, graniet of zelfs op marmer.

Heeej, dit is ook mooi