Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Design Pinguïn Ollie H 12,2 cm – House Raccoon

Zorg voor een vrolijk accent in huis met design pinguïn Ollie. Handgemaakt in België.

Kenmerken Design Pinguïn Ollie H 12,2 cm:

 • vrolijk design object voor in huis
 • volledig handgemaakt in België door House Raccoon
 • daardoor is elke pinguïn uniek
 • materiaal: gipscomposiet met steenlook
 • snaveltje van beukenhout
 • combineer ook eens met de Alfie Pinguïn H 20 cm
 • House Raccoon plant voor elke verkocht item een boom

27,92 incl. btw

Extra informatie over Design Pinguïn Ollie H 12,2 cm – House Raccoon

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Pinguïn Ollie

Mogen we je voorstellen aan design Pinguïn Ollie? Met zijn koddige houding vrolijkt hij je huis én jou direct op. Dit leuke design object is handgemaakt van gipscomposiet door de mensen van House Racoon in Antwerpen. Dit materiaal lijkt op steen en voelt zacht aan. Ollie zijn snavel is gemaakt van natuurlijk esdoorn. De combinatie van hout en ‘steenlook’ geeft de pinguïn een mooie natuurlijke uitstraling. Door zijn handgemaakte karakter is elke pinguïn uniek en kan deze enigszins afwijken van de foto’s in onze webshop.
Ollie is maatschappelijk verantwoord gemaakt. Want wist je dat voor elk verkocht exemplaar er in Afrika een boom geplant wordt?

Tip: combineer design pinguïn Ollie eens met de iets grotere Alfie. Het is ook mooi om een paar verschillende kleurtjes in een groepje bij elkaar neer te zetten.

Schoonmaaktips

De producten van House Raccoon zijn gemaakt van gipscomposiet. Het materiaal is erg sterk, waterdicht en heeft een zacht gevoel. Hoe reinig je je gipscomposietproducten? Probeer eerst het vuil af te wassen met water en indien nodig een klein beetje zeer milde zeep. Lukt dat niet, dan kan heel fijn schuurpapier (1000+) een oplossing zijn. Werk je geschuurde product af door het hele product nat te maken en het weer volledig en gelijkmatig te drogen met een zachte handdoek.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

House Raccoon werkt vanuit hun atelier in Antwerpen. Elk artikel dat ze maken, start met een eenvoudig idee of enkele handgetekende schetsen. Daarna ontwikkelen ze 3D-modellen en maken ze mallen van de hoogste kwaliteit siliconen. Vervolgens mengen ze het gipscomposiet op kleur. Ze gieten dit met de hand in de mallen. Hierdoor ontstaan de mooiste artikelen zoals de spiegel Archi en de pinguïns Ollie en Alfi. Door de speciale mengtechnieken van House Raccoon lijkt het uitgeharde materiaal op steen, graniet of zelfs op marmer.

Materiaal & kleur:
Hoogwaardig gipscomposiet met esdoorn snavel
Verkrijgbaar in Navy Blue, Olive Green, Millennial Pink

Formaat & gewicht:
9,2 x 9,7 x H 12,2 cm/ 0,720 kg

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.