Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Long legs kandelaar (set van 2) – Jasmin Djerzic

De reiger is een vogel die veel in België en Nederland voorkomt. Hij is fors van formaat en staat hoog op zijn poten. Juist deze lange poten inspireerde ontwerper Jasmin Djerzic om een set kandelaars te ontwerpen. Jasmin houdt namelijk wel van wat humor in ons leven.

Kenmerken Long legs design kandelaar (set van 2):

 • de lange poten van een Reiger als opvallende kandelaar
 • set bestaat uit 2 kandelaars en 2 kaarsen
 • grappige speelse kandelaars die gegarandeerd reacties oproepen
 • gemaakt van stevig resin (kunsthars)
 • op ambachtelijke wijze door de ontwerper zelf in Nederland gemaakt

36,00 incl. btw

Extra informatie over Long legs kandelaar (set van 2) – Jasmin Djerzic

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond medio december 2022 weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Long legs set van 2 kandelaars

De Long legs design kandelaar is geïnspireerd op de hoge poten van een Reiger. De 2 lange stelten staan elk stabiel op 4 ’tenen’. Ze zijn niet gelijk aan elkaar: de ene is bijna recht en de andere heeft een opvallende knik. Met een lengte van 29 cm zijn ze bijna levensecht.
Decoreer je tafel met deze set Long legs design kandelaars in goud kleur en gegarandeerd dat er over gesproken zal worden. Maar dat niet alleen: ze zorgen ook voor sfeer in huis. De kaarsenhouders zijn handgemaakt van resin of te wel kunsthars. Jasmin Djerzic koos bewust voor dit stevige materiaal. In de originele cadeauverpakking zitten al twee kaarsen, zodat je direct van ze kunt genieten. Ben je misschien geïnteresseerd om meer te lezen over design verlichting? Kijk dan eens naar onze blog over dit onderwerp.

Extra informatie over ontwerp & maakproces

Jasmin Djerzic is een Bosnische designer (1983) die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen. Hij is geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnië maar vluchtte in verband met de oorlog in 1992 naar Nederland. In 2011 studeerde hij succesvol af aan de Kunstacademie in Breda en startte ‘Jasmin Djerzic Designs’. Zijn collectie kandelaars & vazen vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit. Jasmin werkt met voor het maken van de kandelaars met gietmallen. Daarmee maakt hij steeds kleine series. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal door Jasmin zelf in zijn atelier in Breda gedaan wordt. De kunsthars giet hij vloeibaar in de mallen. Nadat ze een lange tijd gedroogd hebben haalt hij ze er voorzichtig uit. Vervolgens werkt hij alle details verder met de hand af. In het laatste deel van het maakproces voorziet hij de Long legs design kandelaar van kleur.

Materiaal:
resin / kunsthars

Kleuren:
goud

Formaat:
9 x 9 x H 29 cm

GRATIS verzending vanaf € 75 in Nederland en België 

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten
 • Tot € 75 betaal je € 6,50

 

Bestellingen naar België:  

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten. 
 • Tot € 75 betaal je € 7,95

 

Shipment costs to other countries in Europe: 

 • Germany: € 10,00
 • France € 17,00

Do you like to have an order delivered to an other country than mentioned above? Please contact us via info@heeej.nl and we will calculate the shipping costs for you.

Jasmin Djerzic is een Nederlandse ontwerper met roots in Bosnië. Hij is de ontwerper van o.a. de Long Legs kandelaars en de Super Hero vazen.

Jasmin Djerzic

Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer (1983) die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen.Jasmin is geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnië. Door de oorlog vluchtte hij in 1992 naar Nederland. Hij studeerde in 2011 succesvol af aan de Kunstacademie St. Joost in Breda en startte daarna direct met zijn eigen studio: Jasmin Djerzic Designs.In zijn atelier in Breda werkt Jasmin vooral met keramiek en kleur. Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door speelgoed en stelt hij vragen bij de waardebepaling die we toekennen aan voorwerpen.Zijn unieke collectie vazen zijn handgemaakt van keramiek. Ze vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit en zijn een echte eye-catcher in huis.Jasmin werkt met voor het maken van de keramiek vazen met gietmallen. Daarmee produceert hij steeds kleine series. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal Jasmin zelf in zijn atelier in Breda doet. Je moet dan denken aan het gieten van de klei in de mallen, het afwerken van de gietsels, bakken in de oven, glazuren, nog een keer in de oven, opbrengen van het glazuur en weer afbakken.

Heeej, dit is ook mooi