Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jasmin Djerzic

Jasmin Djerzic is een Nederlandse ontwerper met roots in Bosnië. Hij is de ontwerper van o.a. de Long Legs kandelaars en de Super Hero vazen.

Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer (1983) die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen.

Jasmin is geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnië. Door de oorlog vluchtte hij in 1992 naar Nederland. Hij studeerde in 2011 succesvol af aan de Kunstacademie St. Joost in Breda en startte daarna direct met zijn eigen studio: Jasmin Djerzic Designs.

In zijn atelier in Breda werkt Jasmin vooral met keramiek en kleur. Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door speelgoed en stelt hij vragen bij de waardebepaling die we toekennen aan voorwerpen.

Zijn unieke collectie vazen zijn handgemaakt van keramiek. Ze vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit en zijn een echte eye-catcher in huis.

Jasmin werkt met voor het maken van de keramiek vazen met gietmallen. Daarmee produceert hij steeds kleine series. Het is een arbeidsintensief proces dat allemaal Jasmin zelf in zijn atelier in Breda doet. Je moet dan denken aan het gieten van de klei in de mallen, het afwerken van de gietsels, bakken in de oven, glazuren, nog een keer in de oven, opbrengen van het glazuur en weer afbakken.

" Ik breng met mijn designs speelsheid terug in het leven van volwassenen. "

Bekijk het werk van Jasmin Djerzic

De gouden Long Legs zijn echte eyecatchers. De set bestaat namelijk uit 2 verschillende Reigerpoten. Ze zijn opvallend mooi!Een set longlegs kandelaars staan prachtig in elk interieur. In de kleur goud zijn ze extra chique.
Long legs kandelaar (set van 2) – Jasmin Djerzic
Oorspronkelijke prijs was: €45,00.Huidige prijs is: €36,00. incl. btw
Opties selecteren
De zwarte My Superhero design vaas is gemaakt van keramiek met een mat zwarte glazuurlaag. Zowel de rand als de superhero zijn met goudverf bedekt.De Speelse My Superhero vaas in zwart met goudluster afgewerkt is zonder bloemen al een fantastisch kunstobject om te zien. Zeker tegen zo’n mooie tegel wand.
My Superhero vaas met gouden hero – Jasmin Djerzic
Oorspronkelijke prijs was: €225,00.Huidige prijs is: €157,50. incl. btw

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.