Bestellingen van 12 t/m 15 augustus verzenden we op 16 augustus i.v.m. vakantie
Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending
Search
Close this search box.

Utoopic

Andreu Carulla is de ontwerper van het Spaanse Utoopic.

Met vakmanschap en duurzaamheid als doelen creëert Andreu Carulla van Utoopic prachtige objecten met een tijdloze uitstraling. Na zijn kinderdroom om uitvinder te worden, richtte de in Catalonië geboren Andreu Carulla in 2006 zijn gelijknamige ontwerpstudio op. Het groeide uit tot een van de meest veelzijdige ontwerpbureaus die tegenwoordig in Spanje werken.

Constante verkenning van materialen, ouderwetse technieken en hedendaagse processen kenmerken de projecten van de studio. Hun design bevatten onder andere de Utoopic vogelhuisjes, maar ook meubels, servies, verlichting, interieurs en meer.

Een oude molen herbergt de studio en werkplaats van de ontwerper. Het ligt aan een idyllisch meer en op ongeveer een uur van Barcelona. In zijn ontwerpen zie je dan ook een mediterrane benadering van design.

Zijn outdoor collectie brengt hij onder de naam Utoopic op de markt. Binnen dit merk creëren ze prachtige objecten van natuurlijke materialen, een gedempt kleurenpalet en een eenvoudige esthetiek die passen in stedelijke omgevingen. Doel is dat de mens dichter bij de natuur komt en de natuur dichter bij de mens.

" Mijn doel is dat de mens dichter bij de natuur komt en de natuur dichter bij de mens. "

Bekijk het werk van Utoopic

Geen producten gevonden

Onze designers

Maak kennis met de designers van Heeej.nl . Elke ontwerper heeft zijn eigen benadering met betrekking tot de vormgeving. Ook de werkwijze wijkt onderling af. Lees hieronder er alles over.