Snelle levering - Vanaf € 75 gratis verzending

Vogelvoederhuisje Take a Bite - Wand model - Heeej.nl!

Vogelvoederhuis Take a Bite is écht anders dan anders! De manier van ophangen maar ook de materiaalkeuze is uniek. Het Nederlandse ontwerp is gemaakt met aandacht voor de mens én de natuur.

Kenmerken voederhuisje Take a Bite – wanduitvoering

 • voor bevestiging aan de wand of aan een boom
 • met uniek ophangsysteem
 • door ‘dwars-ophanging’ altijd goed zicht op de vogels
 • van duurzaam bamboe plaatmateriaal
 • volledig recyclebaar
 • gemaakt met aandacht voor mens en natuur
 • vul het met zaden of leg er een paar mezenbollen in
 • de vetbollen kun je er eventueel ook aan hangen
 • er is ook een staand model
 • Dutch design van Ilse Bouwens (mede-eigenaar van Heeej.nl)

139,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling. Lees meer

Extra informatie over Vogelvoederhuisje Take a Bite – Wand model – Heeej.nl!

BESCHIKBAAR VIA NABESTELLING
Dit product is momenteel niet op voorraad maar komt naar verwachting rond eind oktober / begin november 2022 weer binnen. Je kunt wel alvast een exemplaar reserveren. Dat is best slim om te doen omdat het maar in kleine oplages- wordt gemaakt.

BESTEL NU MAAR BETAAL LATER
Zo werkt het: Maak je bestelling zoals je dat normaal ook zou doen, maar kies bij ‘Betaling’ voor ‘directe bankoverschrijving’. Je hoeft dan het bedrag pas aan ons over te maken zodra het klaar staat voor verzending. We sturen je uiteraard van te voren even een berichtje.

Vogelvoederhuisje Take a Bite – wand model

Vogelvoederhuis Take a Bite is gemaakt met aandacht voor mens en natuur. Want door oa verregaande verstedelijking is het voor vogels steeds lastiger om geschikt voedsel te vinden. Plaats daarom een voederhuisje in je tuin of op je balkon en help onze vogels. Lees er alles over in onze blog.

En als je dat dan doet, ga dan voor een bijzonder en duurzaam exemplaar zoals Take a Bite. Het voederhuis valt op door de manier van ophangen. Je bevestigt eerst de metalen ophangbeugel aan de wand en daar schuif je het vogelhuis over heen. De zwart metalen houder loopt daardoor dwars door het huis. Vogeltjes kunnen daar eventueel op gaan zitten als ze eten. Doordat het dwars op de muur geplaatst wordt, heb je bijvoorbeeld vanaf je balkon heel goed zicht op de bezoekers.

Vogelvoederhuisje Take a Bite is gemaakt van bamboe plaatmateriaal. Uit dit materiaal zijn 7 ringen gefreesd die, op elkaar gestapeld, een ronde cilinder vormen. Dit oersterke materiaal is afgewerkt met een matte lak.

Het voederhuis heeft binnenringen van zwart staal die zorgen dat het voer op zijn plaats blijft. Je kunt Take a Bite vullen met zaden, maar een paar mezenbollen passen er ook in. Take a bite is aan twee kanten open; vogels kunnen dus vanaf beide zijden het voer benaderen.

Extra informatie over het ontwerp & maakproces

Vogelvoederhuisje Take a Bite is een ontwerp van Ilse Bouwens voor Heeej!. Mocht haar naam je bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-). Ilse is opgegroeid op een boerderij. De liefde voor natuur is haar dus met de paplepel ingegoten. Daarom had ze al langer de wens een serie vogelhuizen te ontwerpen. Maar dan wel het liefst in een afwijkende vorm. Hieruit ontstond de serie Take a Bite, Fly Inn en Peanuts.

De serie is dus gemaakt uit bamboe plaatmateriaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen en heeft een prachtige uitstraling. Het is milieuvriendelijk en duurzaam. Bamboe is namelijk een van de snelst groeiende planten van onze planeet. Het kan wel een meter per etmaal groeien! Bamboe staat bovendien bekend om haar hardheid.

Formaat & Gewicht:
Huis: Ø 16 cm Lengte 14 cm
Opening: 10 cm
Arm: L 40 cm x B 2 cm
1,9 kg

Materiaal:
Huis: bamboe
Houder en binnenringen: staal met poedercoating
Schroeven: messing

Kleur:
Huis: iets getinte houtkleur
Houder en binnenringen: zwart

GRATIS verzending vanaf € 75

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland geldt:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 4,95

 

Voor bestellingen naar België:

 • Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten.
 • Tot € 75 betaal je € 5,95.

 

Wil je een bestelling buiten Nederland en België laten bezorgen?
Neem dan even contact met ons op via info@heeej.nl . We laten je dan persoonlijk weten wat de verzendkosten zijn.

Heeej! by Studio Ilse Bouwens

Ilse Bouwens studeerde in 2020 succesvol af van de Arts & Crafts opleiding bij de Rotterdamse academie Willem de Kooning. Mocht je haar naam bekend voorkomen: ze is mede-eigenaar van Heeej.nl :-) .Brabantse rootsDe Brabantse boerderij waar Ilse opgroeide werkte inspirerend en niet alleen door de natuur om haar heen. Zo realiseerde ze haar eerste ontwerpen in de werkplaats van haar vader. Met restmaterialen die ze daar aantrof kon ze zich volledig uitleven.Naast haar job bij Heeej werkt ze aan ontwerpen voor o.a. vogel- en voederhuisjes, lampen, krukjes etc. onder de naam Studio Ilse Bouwens.MissieIlse wil met Heeej! & Studio Ilse Bouwens consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken. Haar designs kenmerken zich dan ook door een goed verhaal en duurzaamheid. Ze zijn tijdloos zodat ze trends doorstaan en je er langer van kunt genieten.Interesse in de verkoop?Ben je retailer en geïnteresseerd in de wederverkoop van de ontwerpen van Heeej! by Studio Ilse Bouwens in je eigen winkel of webshop? Stuur ons dan al je bedrijfsgegevens. Dat doe je eenvoudig door te klikken op deze link. Je kunt ook contact met Ilse opnemen via info@heeej.nl.
Module kan niet worden weergegeven omdat de gevraagde inhoud niet (langer) toegankelijk is. Neem contact op met de beheerder om toegang te krijgen.